Ruud Buys

 

Ruud begon ongeveer 40 jaar geleden met het volgen van diverse workshops en heeft zichzelf mede op die manier alsmaar verder verrijkt met massagekennis, en invoelendheid. Door biodanza heeft Ruud o.a. geleerd zijn hartchakra makkelijker te openen, en nog altijd wordt hij hiermee met plezier en vaak bijgepoetst!.

Ruud werkte ongeveer 10 jaar parttime bij Sauna Swoll en heeft daar het masseren goed in de vingers gekregen,. Zoals velen van ons, werkt hij dagelijks aan zijn intuïtieve ontwikkeling. Met veel toewijding heeft hij in 2000 het eerste jaar doorlopen van de basis vakopleiding Chinese geneeskunde bij Ching-Bai. De hier geleerde kennis integreert Ruud vooral in zijn vitaliteitsmassages. Hij masseert krachtig, diep waar nodig, met grote, warme handen, knokkels, onderarmen, duimen of vingertoppen maar werkt ook teder, liefdevol, langzaam en zorgzaam. Afstemming, liefde en intentie zijn hier toverwoorden, kennis en aandacht is een middel. Klanten zijn vaak geroerd en geraakt, met name tijdens en nà de ontspanningsmassages. De beleving is belangrijker dan de massage....

Het opzetten van de workshops en het begeleiden van de deelnemers ervaart Ruud als een eervolle taak. Het werken vanuit z'n hart wordt door al zijn klanten gevoeld en gewaardeerd. Ruud is in januari 2008 op maan,- woens,- donder,- vrij,- zater,-en zondagen zijn eigen massagepraktijk gestart. Ruud ontvangt thuis zijn klanten in een prachtige salon op zijn zolder. Alleen de dinsdag werkt Ruud nog als Elektricien.( Ook energiebanen, maar een beetje anders.....) nog meer info op Ruud z'n eigen site:

http://www.massagesalonruud.nl

gsm: 0615842428,   liever: thuis: 0388888803
 

Frans Schuurman

Frans heeft een opleiding natuurgeneeswijzen gevolgd, maar is nooit een praktijk begonnen. Deze opleiding heeft zijn inzichten verrijkt, waaraan hij zijn intuïtieve waarnemingen kan staven. Hij masseert regelmatig cliënten en werkt dan met de energieën in en rond het lichaam (lichaams- meridianen, aura en chakra's). Hij legt daarbij een verbinding met krachten uit andere dimensies. Als de ander zich open stelt, weten z'n handen vaak als vanzelf waar ze moeten zijn en wat er nodig is. Vaak gaat er warmte / energie stromen en soms komen er woorden of plaatjes bij. Hij zelf en de handelingen blijven echter een hulpmiddel voor de ander, om zelf een ander levenspad te ontdekken. Een pad naar een gezonder en rijker leven met meer balans en inzicht. We creëren namelijk onze eigen werkelijkheid en veel zaken komen op ons pad om er aan te leren. Soms is het veel te veel, maar als we weten dat ons hogere zijn zelf die opgaven op ons pad zet, kunnen we er ook op vertrouwen dat we het ook aankunnen. Vertrouw dus op je eigen genezings- en oplossingsvermogen.

  

 De kunst van het aanraken. Aanraken is een kunst, aanraken met aandacht, een aanraking waarin je de ander alle aandacht geeft zonder iets (terug) te willen, een aanraking waarin je de ander koestert en laat voelen dat hij/zij helemaal welkom is, een aanraking waarin de ander beleeft dat hij/zij goed is zoals hij/zij is…

Er zijn zoveel massage vormen en alles komt terug bij de aanraking en de intentie waarmee aangeraakt wordt. Zonder liefdevolle aanraking en koestering zal een baby niet overleven of problemen hebben de rest van zijn of haar leven.

Ik ben hier op deze aarde gekomen om mensen (inclusief mijzelf) op allerlei manier te helpen thuiskomen bij zichzelf, dat is mijn levensmissie. Aanraken is één van mijn manieren.

In deze massagedagen draag ik op mijn manier bij om mensen een gevoel van ‘thuiskomen’ te geven. Daartoe kan ik putten uit  de ervaringen van veel opleidingen als Haptonomie, Rebalancing, Trager en talloze massagevormen die in mijn rugzak zitten. Het is aan mij, Pieter, om mijn bezieling daarin tot uitdrukking te brengen.